Skin care

De ayurveda leert dat gezondheid afhangt van het evenwicht tussen drie fijnstoffelijke (of subtiele ) krachten die Vata , Pitta en Kapha genoemd worden. Al het leven wordt door deze eigenschappen gekenmerkt en om die reden stelt de Ayurveda zich ten doel de harmonie tussen drie krachten te herstellen en zo de lichamelijke , emotionele en spirituele gezondheid van de mens te bevorderen. Alle Ayurvedische behandelingen zijn op het herstel van de harmonieuze balans tussen deze krachten gericht.

Aveda huidverzorging met de buitengewone weldaad van bloemen en planten combineert geavanceerde plantentechnologie met de nieuwste ontwikkelingen in de huidwetenschappen. Aveda huidverzorging brengt de huid in evenwicht en verbetert de huid met botanische extracten, vitaminen, natuurlijke oliën en zuivere plantaardige aroma’s.

Vraag ons naar een behandeling op maat: Green Science Skin-Renewing Treatment, Outer Peace Blemish treatment, Botanical skin Resurfacing, Elemental Nature Facial.  Tijdens al onze behandelingen krijgt u desgewenst een massage gericht op Balancing Techniques& acupressuur. De basis van energetische toepassingen berust op de gedachte dat een subtiele vorm van energie door alle levende organismen stroomt. Als deze energie vloeiend door alle levende organismen stroomt zijn we gezond. Zodra deze energie geblokkeerd raakt of niet vloeiend stroomt ondervinden we een disbalans in het lichaam. Door aandacht te besteden aan deze subtiele energiestroom kan de algehele  balans in het lichaam herstelt worden.

Kom, ervaar en ontdek

Kom naar Le Mage en ervaar de Aveda filosofie, haarkleuring, haarverzorging, huidverzorging en lichaamsverzorging plus make-up die tot 100% natuurlijk zijn.

Art of Nature, Le Mage Aveda foto 2le mage webwinkel2016 3

Missie

Bij Le Mage voelen we ons verplicht een beleid te voeren dat verschil maakt. We willen laten zien hoe een bedrijf kan functioneren en tegelijkertijd het erfgoed van de aarde behoudt.

kruid