Onmiddellijk een stralende huid?

 

 

Een dagelijks ritueel van dry brushing gevolgd door een gezichtsmassage met olie, voedt de huid, verzacht spanning in het gelaat en ontwaakt subtiele energieën voor een stralende teint.Dry brushing is een traditionele techniek, genaamd gharsana, bekend van de Ayurvedische cultuur, om de huidvernieuwing te stimuleren en afvalstoffen en andere onzuiverheden te elimineren zodat de huid weer haar stralende, heldere gloed terugkrijgt.Dit is de eerste stap in jouw Radiant Awakening Ritual, en het voelt fantastisch.

Aveda Tulasara; deze lijn van Aveda bestaat uit producten, reinigingsrituelen en professionele gezichtsbehandelingen. In het Sanskriet betekent Tulasara; het bewegen naar balans en het is geïnspireerd op Ayurveda en de Ayurvedische benadering om een gezonde, uitgebalanceerde huid te bereiken. De producten van Tulasara werken zowel op korte als op lange termijn en helpen het natuurlijk herstelvermogen van de huid te versnellen.

Wat is het Tulasara Radiant Awakening Ritual?

Aveda heeft de kennis van deze traditionele Ayurvedische wijsheid gecombineerd met geavanceerde wetenschap om een nieuwe  stap aan uw dagelijkse huidverzorgings routine toe te voegen: Tulasara Radiant Awakening Ritual. Doe dit ritueel in de ochtend, maar bij gebruik in de avonduren, is het stralende resultaat niet minder.

“70% van de vrouwen geeft aan dat het de moeite waard is om meer tijd te besteden aan het dagelijkse verzorgings-ritueel.”

Het nieuwe Aveda skincare aanbod voldoet aan de behoeften van alle huidtypes