Kom, Ervaar en Ontdek

Waarom Le Mage?

Ons team van stylisten en kleurspecialisten combineert creativiteit en professionaliteit in een moderne levensfilosofie. Wij laten ons voortdurend inspireren door het actuele modebeeld en volgen internationale trainingen. Wij geven je graag een persoonlijk advies en zijn er op gericht je wensen te vervullen en zelfs te overtreffen. Je kunt ervan verzekerd zijn er optimaal uit te zien door goede en persoonlijke service.

Waarom Aveda?

Aveda producten bestaan voor 97% uit natuurlijke ingrediënten. De aroma’s van pure essentiële oliën in combinatie met onze spa high-touch benadering herstellen de balans in je huid en je haar. Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid- in onze salon en spa, in je eigen huis en op reis. Met Aveda heeft Le Mage een uniek merk in huis; verzorgingsproducten met pure ingrediënten die aan hoge eisen voldoen. De bloemen en planten die de basis vormen van onze etherische oliën worden organisch verbouwd dus zonder bestrijdingsmiddelen. Aveda producten en behandelingen zijn gebaseerd op Ayurveda en aromalogie, en helpen de balans in je huid, haar, lichaam en geest op een natuurlijke manier te herstellen. Het Le Mage team is je graag dagelijks van dienst. terug naar de natuur met een wereldse kijk op kleur!

Waarom Aveda Full Spectrum Kleurbehandelingen?

Revitaliseer je haar met de kracht van kleur en licht. Het complete haarkleurings-systeem biedt je de mogelijkheid om de resultaten te krijgen die je van een haarkleurbehandeling verlangt.Ontdek de glans en houdbaarheid van de Aveda Full Spectrum kleuren.Een op maat gemaakte haarkleur dat uit 96% uit natuurlijke planten en petroleumvrije mineralen, zonnebloemolie, wonderolie en jojoba-olie bestaat, die je haren beschermen tijdens het haarkleuringsproces.De Aveda Full Spectrum Deposit Only is een demi- permanente haarkleuring dat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten bestaat en zorgt voor een langhoudende kleur en prachtige glans. De formule verbetert de conditie van het haar en laat het ongelooflijk mooi glanzen dankzij beschermende natuurlijke oliën. Bevat een natuurlijk aroma van lavendel dat kalmerend en ontspannend werkt.

Door met Aveda te werken heeft Le Mage geleerd om gelijk gestemde, talentvolle en gemotiveerde stylisten, kleurspecialisten, make-up artists en spa therapeuten om zich heen te verzamelen.