Haar | Vraag en antwoord

Kan ik zelf leren hoe ik mijn haar moet verzorgen en stylen?

Bij Le Mage is het mogelijk om je in te schrijven voor een van onze meetingen. Waaronder onze haarmeeting. Hier leer je alles wat je moet weten over het haar, je eigen haar en wat voor jou de beste stylingsopties, verzorging tips en welke coupe het beste bij jou gezicht past.

Kortom: Leer alles hoe je je haar kunt stylen, vezorgen en onderhouden.

Deze meetingen zijn niet alleen leerzaam, maar ook gezellig voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest of vriendinnen uitje.

Om een reservering te maken, neem dan contact met ons op. Klik hier.

Mijn haar blijft niet in model

Probleem:
Het haar is uit model; het moet weer geknipt worden. Of je styling product is niet goed past niet bij het haar.

Oplossing:
Vraag jezelf eerst af wat je aan je haar verandert wil hebben, of wat het stylingsproduct dient te doen. Aveda heeft voor ieder haartype en alle wensen een uniek stylingsproduct. Vraag GRATIS advies aan je Aveda haarspecialist om het goede advies te krijgen voor jouw haar en voor jouw wensen.

Klik hier om alle Aveda Stylingsproducten te bekijken.

Ik heb vet haar

Probleem:
Er is sprake van een te snelle talgafscheiding.

Oplossing:
De oplossing voor vet haar is om het haar goed te reinigen. Dit kan met behulp van de Shampure lijn, of de Rosemary Mint. De Rosemary Mint heeft een heerlijke mint geur en geeft een heerlijke verfrissing in de zomer.

Klik hier om het Rosemary Mint syteem direct te bekijken.

Ik heb grijs haar

Probleem:
Je krijgt het niet dekkend gekleurd, of er is sprake van vergeling.

Oplossing:
Aveda Full Spectrum kleuring, Blue Malva serie van Aveda (shampoo en conditioner) verlevendigt blond of grijs haar.

Klik hier om de Herbal kleurshampoo’s en Conditioner te bekijken.

Ik heb gespleten haarpunten

Probleem:
Door invloeden van buitenaf splijt het haar van aan de uiteinden.

Oplossing:
Knippen (voorkomt verder splijten), de Damage Remedy Daily Hair Repair zal direct de structuur van het haar verbeteren. Bereidt het haar voor op de warmte van de styling. Voor optimaal resultaat gebruik het gehele Damage Remedy Systeem.

Voor wie is het:
De Damage Remedy Restructuring lijn is ideaal voor ieder haartypen dat zeer tot ernstig beschadigd is. Het herstelt droog, beschadigd en chemisch behandeld haar.

Hoe te gebruiken:
Stap 1:
Gebruik van Damage Remedy Restructuring Shampoo. Breng aan op nat haar en hoofdhuid. Spoel uit. Vervolg met Damage Remedy Restructuring Conditioner of de Treatment.

Stap 2: Gebruik van Damage Remedy Restructuring Treatment dient aangebracht te worden na het wassen van de haarwortels tot aan de haarpunten. Dit dient 2-5 minuten te blijven zitten waar daarna uitgespoeld kan worden. Vervolg met de Daily Hair Repair.

Stap 3: Gebruik van Damage Remedy Restructuring Conditioner dient aangebracht te worden na de shampoo op haar en hoofdhuid. Spoel uit en maak het haar handdoek droog. Vervolg met de Daily Hair Repair.

Stap 4: Damage Remedy Restructuring Daily Hair Repair dient aangebracht te worden op vochtig haar. Daarnadoorkamen voor een gelijkmatige verdeling. De Daily Hair Repair dient niet uitgespoeld te worden.

Klik hier om het Damage Remedy te bekijken.

Waarom kleuren met Aveda haarkleuringen?

De Aveda haarkleuringen Full Spectrum zijn een doorbraak in de ontwikkeling van de haarkleurtechnologie.Met 97% natuurlijke ingrediënten,optimale grijsdekking en een fantastische glans, voedt het het haar met zonnebloem, castor-en jojoba olie. De kleuren zijn lang houdbaar met kleuringen op maat uit een keuze van het volledige kleurenspectrum. Door de benodigde professionele kennis en productervaringen is het enkel mogelijk om het haar te laten kleuren in een gecertificeerde Aveda salon.

Mijn haren krullen en pluizen

Probleem:
Haarschubben staan open waardoor het haar er pluisend uitziet.

Oplossing:
De Be Curly lijn van Aveda, een systeem dat krullen en slag versterkt en pluis voorkomt. De milde Shampoo die krullen/slag versterkt en pluis voorkomt. Met een nieuw aroma van gecertificeerde organische limoen, citroen, sinaasappel en bergamot. De Conditioner van de Be Curly versterkt krullen/slag, voorkomtpluis en geeft een prachtige glans. Duurzaam verkregen Tamanu olie hydrateert het haar.

Voorbereidend op de styling hydrateert en defineert de Be Curly Style-Prep de krul door afsluiting van de haarschubben, houdt het haar de hele dag pluisvrij. Ontklit en voorkomt schade door kammen. Op handdoek droog haar aanbrengen. Wilt u een golvend en krullend haar met een expressieve krul,gebruik dan de Be Curly Enhanger. Aanbrengen op vochtig haar, daarna laten drogen of fohnen met diffuser. Met behulp van de Be Curly Enhancing hair Spray worden de krullen licht gefixeerd waardoor er geen pluis ontstaat. Waardoor de krulen veerkracht en zacht worden. Door de Curl Controller, verzacht en definieer de krul.

Klik hier om het Be Curly Systeem van Aveda te bekijken.

Mijn haar is moeilijk te stylen

Probleem:
Het haar is slap of weerbarstig en/of futloos.

Oplossing:
Confixor van Aveda uiterst lichte styling zorgt voor medium fixatie en versterkt het haar. Met morikue proteine om het haar te beschermen en te verzorgen, Phomolient van Aveda een natuurlijke manier van styling voor elk model dat u maar wilt: veel of weinig glans of rommelig, medium sterk of een gestyleerd model.

Klik hier om alle Aveda Stylingsproducten te bekijken.

Ik heb statisch en springerig haar

Probleem:
Het haar is vochtarm

Oplossing:
De Brillant serie van Aveda geeft buitengewone glans en blijvende hydratatie, terwijl u de zuivere geur van jasmijn en rozen inademt. Ook speciaal geschikt voor krullend of chemisch behandeld haar.

De intensief reinigende brilliant shampoo voor elke dag verwijdert vuil en restanten van andere haarproducten. Met gecertificeerde organische kamille en aloe. De Brilliant Conditioner hydrateert en ontklit ook het meest onhandelbare haar. Plantaardige ingredienten herstellen het haar zodat het er weer gezond en glanzend uitziet.

Klik hier om het Brilliant systeem te bekijken.

Ik heb roos en /of een geirriteerde hoofdhuid.

Probleem:
Een te snelle huidceldeling

Oplossing:
Gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid. Daarom bevat de Scalp Benefits lijn een krachtig werkende elke dag Shampoo met mild werkende ingredienten afkomstig van kokosnoot en babassunoten. De shampoo reinigt diep tot aan de wortels, verwijdert grondig vuil en vet. De elke dag Conditioner voedt en herstelt de balans van haar en hoofdhuid. Geschikt voor elk type haar. Moerasplantenolie en extracten van babasu-noten kalmeren de hoofdhuid, hydrateren het haar en zorgen zo voor een ideale basis van gezond haar.

Voor wie:
Alle haartype die last hebben van hoofdhuidproblemen. Deze lijn reinigt mild, voedt en herstelt de balans van de hoofdhuid.

Gebruik:
Stap 1:
 Gebruik de Scalp Benefits Balancing Shampoo. Een grondige doch milde shampoo op basis van reinigers uit kokok- en babassunoot. Reinigt diep tot aan de wortel, verwijdert overtollig talg en build-up. Breng de Shampoo aan op nat haar en hoofdhuid, psoel uit. Vervolg met Scalp Benefits Balancing Conditioner.

Stap 2: Maak gebruik van de Scalp Benefits Balancing Conditioner. Een formule voor dagelijks gebruik die haar en hoofdhuid voedt. Kalmeert de hoofdhuid en hydrateert het haar. Maak na de Conditioner gebruik van de Scalp Remedy Dandruff Solution.

Stap 3: De Scalp Remedy Dandruff Solution is een leave-in treatment voor dagelijks gebruik. Dit product bevat krachtige, natuurlijke ingrediënten die roos met 41% vermindert en voorkomt ontstaan van roos in slechts 1 week tijd. Door vermindering van roos zal de jeuk aan de hoofdhuid opheffen. 1-4 keer per dag direct op probleemgebieden aanbrengen. Niet uitspoelen.

Klik hier om het Scalp Remedy Systeem te bekijken.

Ik heb slap haar

Oplossing:
De Pure Abundance Volumizing lijn geeft fijn en dun haar meer volume.Het haar voelt dikker aan, ziet er voller uit en behoudt ook meer volume.

Elke dag Aveda conditioner bevat Chinese klei en gecertificeerde Arabische gom, geeft volume zodat het haar er voller uitziet en dikker aanvoelt.

Voor wie:
Voor dun, futloos en fijn haar. Zodat het haar dikker aanvoelt en voller eruit ziet.

Gebruik:
Stap 1:
Gebruik de Pure Abundance Shampoo. Breng aan op nat haar en hoofdhuid. Spoel uit. Vervolg met Pure Abundance Conditioner.

Stap 2: Gebruik de Pure Abundance Conditioner. Een dagelijkse conditioner die het haar volume geeft waardoor het voller lijkt en dikker aanvoelt. Gebruik de finishing van de Pure Abundance om optimaal resultaat te krijgen.

Stap 3: Gebruik de Pure Abundance Style Prep om het haar te fixeren waardoor er meer volume ontstaat.

Stap 4: Pre-Finish door middel van de Pure Abundance Hair Potion. Een krachtig werkend stylingpoeder dat Chinese klei en gecertificeerde organische Arabische gom bevat. Geeft fijn, futloos of dun haar enorm veel volume.

Stap 5: Finishing door middel van de Pure Abundance Volumizing Hair Spray. Een haarlak op bais van gecertificeerde organische Arabische gom. Laat het haar voller lijken, dikker aanvoelen en geeft een prachtige glans. Zorgt tevens voor een krachtige vochtbestendige fixatie.

Klik hier om het Pure Abundance assortiment te bekijken.

Ik heb droog haar

Probleem:
Het haar heeft vocht nodig.

Oplossing:
U heeft intensieve hydratatie nodig. De Dry Remedy lijn van Aveda zorgt dat zelfs bijzonder droog en broos haar weer zacht wordt en soepel valt zonder het zwaar te maken. Dry Remedy Shampoo is een luxueuze geconcentreerde elke-dag shampoo die droog broos haar intensief hydrateert zonder het zwaar te maken. De Dry Remedy conditioner hydrateer en ontwart zonder het haar zwaar te maken. Dry Remedy treatment is een intensieve behandeling die diep in droog, broos haar doordringt en voor langdurige hydratatie zorgt.

Klik hier om het Dry Remedy Systeem te bekijken.

Mijn haar word steeds dunnen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur.