Hair fashion

 

Het team van stylisten en kleurspecialisten combineert creativiteit en professionaliteit in een moderne levensfilosofie. Wij laten ons voortdurend inspireren door het actuele mode beeld en volgen internationale trainingen. Wij geven U graag een persoonlijk advies en zijn erop gericht uw wensen op haar gebied te vervullen en zelfs te overtreffen. Zo kunt u verzekerd zijn er optimaal uit te zien door goede en persoonlijke service.

Een fraai geknipte coupe, een speelse permanent, een volle kleur. Er zijn fantastisch veel mogelijkheden om een prachtig kapsel te krijgen waarmee je echt tevreden bent. Aveda salons staan er om bekend dat hun kleurspecialisten goed opgeleid zijn. Het is “haute couture”maar dan op gebied van haarkleuring. Alle kleuren kunnen gemengd worden, zoals de verf op[ het pallet van een schilder, dus voor iedereen een unieke haarkleur.
Wij staan garant voor hoogwaardig technisch vakwerk,omringd door service en een prettige sfeer. Regelmatig volgen wij cursussen, en houden wij trainingsavonden in de zaak waardoor wij van alle internationale modelijnen op de hoogte blijven. Wat die zoal inhouden laten wij U graag zien met behulp van onze actuele modellen-boeken.

Bij Le Mage behandelen we de hele mens. We knippen niet alleen uw haar…….. maar zorgen er ook voor dat u zich beter voelt, zodat u helemaal ontspannen de salon verlaat.

image1

Festival Fever

Wie wil er op een festival nu niet leuk uitzien? Bij Le Mage doen wij er alles aan om jouw favoriete festivallook te creƫren. Dit doen wij onder andere door de nieuwste vlechttechnieken te gebruiken. Ook kunnen wij bij Le Mage jouw unieke featherlook maken. Stap eens binnen en vraag naar de mogelijkheden.