Ontdek de faciaal voor je hoofdhuid.

Afgestemd op uw natuur

Bijna iedere traditionele geneeswijze die gebaseerd is op planten zoals de Chinese, Indiaanse en Ayurvedische, gaat uit van de vijf elementen: ruimte, lucht, vuur, water en aarde. In balans ziet de huid er gezond en vitaal uit. Uit balans door bijvoorbeeld afvallen, stress of schadelijke invloeden van buitenaf, ziet de huid er vaal en ongezond uit. Het hoofd is een ecosysteem. Haar en hoofdhuid werken harmonieus samen, delen energie en voedingsstoffen die voor gezond haar zorgen. Le Mage benaderd haar en hoofdhuid op een holistische manier met professionele aromatherapeutische behandelingen en plantaardige, actief werkende ingrediënten om de balans te herstellen.

le mage aveda 21Het hart van onze Elemental nature filosofie vormt het begrip dat alles wat leeft, van planten tot bomen tot mensen, uit vijf bouwstenen of elementen bestaat: ruimte, lucht, vuur, water en aarde. Als we gestrest zijn raken deze uit balans. Iedereen kan in een van deze elementen uit balans zijn. Door analyse van de hoofdhuid kunnen wij bepalen welk element uit balans is. Door aroma, diepe ademhaling en aanraking in uw haarspa behandeling op te nemen, zal het zenuwstelsel zich ontspannen, worden de negatieve gevolgen van stress opgeheven en de balans hersteld.

We putten uit alle zintuigen: ruiken, voelen, horen, zien en proeven, enorm veel informatie die doorgegeven wordt aan onze hersenen en lichaam. Niets is effectiever dan Moeder Natuur zelf, want planten zijn krachtige en erkende katalysatoren voor gezondheid en harmonie.

 

 

Rituals

Hair & Scalp Renewal (haarspa)
Damage Remedy Hair & Scalp Renewal is een intensief verzorgende behandeling om haar en hoofdhuid  weer gezond te maken.De behandeling begint met een grondige massage van hoofdhuid met aromatische essentiële oliën die afgestemd op je. Ze verbeteren de conditie van de hoofdhuid en brengen de geest weer in balans. Vervolgens wordt je haar gevoed met een Damage Remedy Treatment formule terwijl je een ontspannende massage krijgt voor vermoeide handen. De behandeling eindigt met het föhnen en stylen van uw haar. Na afloop van je behandeling bieden we je de mogelijkheid voor een make-up touch up, zodat je, je innerlijk en uiterlijk in balans voelt en prachtig verzorgd onze salon Le Mage verlaat. Natuurlijk creëren wij ook een avondmake-up, of een bruidsmake-up voor je op maat.

Personal Make Up Adviesspiegel be curly le mage aveda
Wil je meer informatie over visagie dan organiseren we graag een workshop voor je (en je vriendinnen). Hierbij wordt je persoonlijk geadviseerd, worden technieken aangeleerd en handige tips gegeven voor thuisgebruik.