Hair care

Een fraai geknipte coupe, een speelse permanent, een volle kleur. Er zijn fantastisch veel mogelijkheden om een prachtig kapsel te krijgen waarmee je echt tevreden bent.

Wij staan garant voor hoogwaardig technisch vakwerk,omringd door service en een prettige sfeer. Regelmatig volgen wij cursussen, en houden wij trainingsavonden in de zaak waardoor wij van alle internationale modelijnen op de hoogte blijven. Wat die zoal inhouden laten wij U graag zien met behulp van onze actuele modellen-boeken.

 

HAIRCARE BEHOEFTEN VERANDEREN ELK SEIZOEN

Ons team van stylisten en kleurspecialisten combineert creativiteit en professionaliteit in een moderne levensfilosofie. Wij laten ons voortdurend inspireren door het actuele mode beeld en volgen internationale trainingen. Wij geven U graag een persoonlijk advies en zijn erop gericht uw wensen op haar gebied te vervullen en zelfs te overtreffen. Zo kunt u verzekerd zijn er optimaal uit te zien door goede en persoonlijke service.

Kleur, glans, veerkracht en volume in uw kapsel

Hiervoor heeft U buiten goede haarverzorging in onze kapsalon ook goede haarverzorgingsproducten nodig om thuis U haren te verzorgen Hierover krijgt u geheel vrijblijvend advies van onze kapsters.

Voor elk haartype en voor elk haar probleem zijn er producten die er met vitaliserende werkzame stoffen voor zorgen dat haar en hoofdhuid in prima conditie raken en blijven. Onze producten zijn samengesteld uit pure natuurlijke bestanddelen,daarmee willen we respect tonen voor het milieu en getrouw blijven aan onze ecologische missie. Elk product bevat plantenaroma’s die u in goede stemming brengen terwijl uw haar een metamorfose ondergaat.

Aromatherapie

Planten en bloemen hebben een bepaalde invloed op je stemming en je gezondheid.Je hebt vast al eens ondervonden als je bijvoorbeeld badschuim met opwekkende extracten in je badwater toevoegt: ook al was je daarvoor wat moe en uitgeblust je na een kwartiertje fris en vrolijk de badkuip uitstapt.

In elke Aveda shampoo, conditioner en zelfs in de Aveda stylingsproducten en haarverf zitten oliën op basis van bloemen en planten met heel specifieke aromatherapeutische eigenschappen. Maar wist je, dat shampoos en conditioners je stemming kunnen beïnvloeden?